SINTETITZADORS: COM FUNCIONEN?

El passat dia 7 d’abril en la sessió de En Residencia vam tocar el tema dels sintetitzadors. L’ Arnau, el nostre artista, ens va portar uns quants, ens va explicar què eren i com funcionaven. Ens va dir que els sintetitzadors són aparells que fan musica electrònica, tenen molts botons amb sons particulars i molts cables que depenent d’on els connectis treuen un so o un altre.

Primer de tot ens van dir si sabíem que era la musica electrònica, també ens van preguntar si sabíem que eren els sintetitzadors i la seva història. Ens va explicar com funcionaven, els seus botons i els vam provar. Al final de la sessió vam crear una peça musical entre tots. Ens ho vam passar molt bé! No coneixíem gairebé aquests aparells, ens va semblar molt interessant.

VISITA A L’HANGAR!!

L’Hangar es un espai on els artistes expressen, crean i comparteixen  el seu art.  Aquest espai està format per uns tallers individuals on els creadors poden treballar en la seva obra, després hi ha uns espais comuns: una sala, una petita cuina i unes dutxes. Fins i tot hi ha una residencia on els artistes d’altres lloc soliciten l’estancia. 

A nosaltres el que més ens ha sorprès és la creativitat dels artistes, en concret hi havia una noia que mesclava la arquitectura amb l’art fent moltes coses increibles.        

L’Arnau també ens va ensenyar el seu taller on està creant sons amb altaveus trencats. Un projecte molt interessant!

Una vegada conclós aquest tour hem passat a una sala que era tota de color negra.  A l’entrar,  ens hem sorprès molt al veure un mapa amb els nostres noms impresos i amb línies que els connecten. A més a més, l’Arnau ens ha convidat a un esmorzar boníssim. 

Un cop hem carregat les piles, hem començat a donar-li color al nostre espai idílic. L’Arnau ens ha donat guixos gruixuts i ens hem disposat a crear! A través de les següents fotografies, podeu observar i fer-vos una idea del que hem fet.