VISITA A L’HANGAR!!

L’Hangar es un espai on els artistes expressen, crean i comparteixen  el seu art.  Aquest espai està format per uns tallers individuals on els creadors poden treballar en la seva obra, després hi ha uns espais comuns: una sala, una petita cuina i unes dutxes. Fins i tot hi ha una residencia on els artistes d’altres lloc soliciten l’estancia. 

A nosaltres el que més ens ha sorprès és la creativitat dels artistes, en concret hi havia una noia que mesclava la arquitectura amb l’art fent moltes coses increibles.        

L’Arnau també ens va ensenyar el seu taller on està creant sons amb altaveus trencats. Un projecte molt interessant!

Una vegada conclós aquest tour hem passat a una sala que era tota de color negra.  A l’entrar,  ens hem sorprès molt al veure un mapa amb els nostres noms impresos i amb línies que els connecten. A més a més, l’Arnau ens ha convidat a un esmorzar boníssim. 

Un cop hem carregat les piles, hem començat a donar-li color al nostre espai idílic. L’Arnau ens ha donat guixos gruixuts i ens hem disposat a crear! A través de les següents fotografies, podeu observar i fer-vos una idea del que hem fet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *