Ordenant material

Des de Clara Nubiola EN RESIDÈNCIA https://blocsenresidencia.bcn.cat/salvadorespriu1920/2019/12/17/ordenant-material/

Aquest dimarts 10 de desembre hem estat ordenant el material que hem produït durant aquest trimestre. Primer, hem despenjat els nostres dibuixos i els hem ordenat per dates. Alguns de nosaltres al acabar d’ordenar el material, hem realitzat un darrer dibuix lliure sobre una acció o cosa de l’aula que volguéssim expressar en aquell mateix moment.

Nico: “En general durant aquest trimestre hem estat molt connectats amb el món de l’art, observant molt, escoltant i dibuixant. Una mecànica de treball molt diferent a la que estem acostumats a fer. Personalment m’està agradant molt aquest treball, estic descobrint una altra visió de la vida i tot i que no m’agrada molt dibuixar m’ho estic passant molt bé”.

Anwar: “Aquest trimestre m’ha agradat aquesta matèria perquè no té res a veure amb les altres. No m’agrada dibuixar però cada vegada va desapareixent aquesta idea. Em sento còmode i lliure”.

Piero: ” Durant el trimestre m’he sentit a gust perquè hem estat fent dibuixos i fotos pel carrer”.

Ángel: ” Aquest trimestre en aquesta matèria ha sigut genial poder tornar a intentar dibuixar ja que no m’agradava però en general m’ha agradat el que hem fet”.

Samreen: ” Quan dibuixo em sento molt relaxada i dibuixo també quan tinc temps lliure”.

Dani: ” El que més m’ha agradat és fer fotos per la ciutat i després editar-les al nostre gust. M’he sentit molt bé perquè hem fet coses molt diferents com dibuixar i escriure coses que canviaríem de Barcelona”.

Carla: “En aquest trimestre ens hem dedicat a sortir al carrer i dibuixar i fer fotos. Aquesta experiència ha sigut molt xula i diferent a les classes normals i això és molt divertit”.

Aleksander: “Em sento bé dibuixant coses que tinc al meu cap o també dibuixant el que veig. M’agrada molt sortir al carrer perquè és una sensació molt diferent del què és estar a la classe. També m’agrada l’organització de la Clara, la Mònica i el Sergi. Quan no saps què dibuixar, la Clara ajuda molt a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *