El collage

Passats uns quants mesos, ens hem conegut i hem posat damunt la taula les nostres cartes. Després d’haver dedicat els nostres esforços a fer reflexions sobre l’institut, sobre nosaltres, sobre què fem i, també, com ho fem; després de tot això, i abans de començar el que volem que constitueixi la nostra obra, hem explorat algunes tècniques d’expressió.

Una d’elles ha estat el collage, un recurs expressiu que ha tingut molt d’èxit. Les primeres aproximacions a la tècnica han estat més espontànies i atzaroses: hem jugat amb el material, sense tenir gaire en compte les idees, les emocions o els conceptes que volíem expressar. En Jordi va proposar una sèrie d’exercicis creatius per fer en grup o individualment. Vàrem emprar diaris, dibuixos, trames, fotografies, textos, etc.

Quan vàrem tenir dominada la tècnica, vàrem concentrar-nos en una idea principal a transmetre: l’experiència personal de la situació Covid a l’institut. I sense perllongar-nos més amb paraules, aquí teniu un “collage dels collage” i el procés artístic que hem fet:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *