Dimarts de confinament

Avui dimarts 17 de març trobem a faltar els alumnes, profes i la Clara! però des de casa amb força, ànims i creativitat totes estem treballant pensant ja en el nostre projecte expositiu final! molt il·lusionats amb les diverses idees que venen sobretot del treball de l’alumnat i la Clara…així que us en fem un tastet i aviat en tindrem més! moments per dissenyar, mirar, visitar-se un mateix i anar pensant en les idees de les bastides i lones per l’expo! més que mai, salut!

Experiència amb Pau Faus

Avui dimarts 10 de març hem gaudit de la presència de Pau Faus, arquitecte, artista visual i per a nosaltres multidisciplinar amb una mirada polièdrica de l’experiència artística i creativa. Amb ell hem anat a caminar durant una hora i mitja per la nostra plaça de les glòries d’una forma ben diferent, a les palpentes, per així anar explorant sons, percepcions, olors, tactes. Tota una experiència sensorial molt interessant i ben emocionant. Ens ajudarà sens dubte en aquest camí que anem traçant per llegir la plaça de formes diferents i acabar aportant una narració diferent d’allò que veiem. Com en les obres del Pau, una experiència in situ, interaccionant amb el nostre propi medi que no ens ha deixat gens indiferents! Gràcies Pau! amb els ulls clucs hem vist moltes més coses!

Dibuixant persones

Avui dimarts 3 de març hem estat reflexionant primer sobre les dimensions de l’espai del Museu del disseny on realitzarem la nostra exposició els mesos d’abril i maig. La Clara ens ha explicat les seves primeres impressions i idees sobre com realitzar el muntatge en l’espai. L’alumnat ha donat també la seva opinió sobre el resultat de les produccions realitzades en el taller de disseny gràfic del passat divendres.

Seguidament hem sortit a dibuixar amb unes instruccions i objectius molt concrets: dibuixar persones de forma ràpida a la plaça de les Glòries. Tant individus com masses de persones. El resultat ha estat espectacular!