En Residència a l’Alzina

Vam començar aquesta aventura al setembre de 2019 amb 12 noies (la Carlota, la Clara, la Marina, la Laia, la Kaixin, la Ramandeep, la Xiaoyu, la Laura, la Estefany, la Jana, la Mara i la Hui) i 8 nois (el Jordi, l’Adrián, l’Ivan, el Sebas, el Cristian, el Quique, l’Alen i el Kolna) de 3r d’ESO (i dos professors, la Marta i l’Alejandro). Cadascú amb els seus interessos, molt diferents entre ells. Tots esperant impacientment conèixer el nostre artista, el Marc Artigau. Però això seria unes setmanes més tard…

No estava segura d’apuntar-me a l’optativa, perquè sóc MOLT vergonyosa, però els primers dies d’optativa em van sorprendre molt. No era gens el que m’esperava, però la veritat és que em va agradar molt. Els primers dies vam estar amb la Marta i l’Alejandro, vam fer alguns jocs per conèixer-nos, i a les classes del dimecres vam començar a llegir una obra escrita pel Marc Artigau, el que més endavant seria el nostre professor.
Quan la setmana següent va venir el Marc, vam començar a fer dinàmiques molt divertides i entretingudes, també, per conèixer-nos més. Però els  dimecres ja no llegíem la seva obra, sinó que escrivíem diferents textos que ens deia el Marc.
(Clara Ferrarons)