Primeres gravacions

Com que no podem anar-hi a la nostra enyorada Sala Garcilaso, els dilluns ens trobem per vídeoconferència amb el Marc. El darrer dia vam estar llegint les escenes de l’obra que ens ha escrit, Cinc mil dies, i, a l’acabar, en Marc ens va demanar que continuéssim practicant a casa i que li enviéssim una gravació. Avui dilluns les comentarem, les analitzarem, les polirem… per tornar-les a gravar de nou seguint les seves indicacions. Aquí en teniu el primer lliurament:

CINC MIL DIES

Escena 1a. Kolna. Començar.

Escena 2a. Adrián. La benvinguda.

Escena 3a. Jana. L’àvia.

Escena 4a. Hui. A oscuras.

Escena 5a. Cristian. El sorteig de les pors.

Escena 6a. Laia. D’aquí vint anys.

Escena 7a. Kaixin. Los animales.

Escena 8a. Jordi. Les cartes d’amor.

Escena 9a. Ivan. El poder de la ficció.

Escena 10a. Mara. Una carta.

Escena 11a. Xiaoyu. Las emociones.

Escena 12a. Estefany. El poema.

Escenes 13a i 14a. Quique i Marina. D’aquí vint anys.

Escena 15a. Alen. El sorteig de les il·lusions.

Escena 16a. Sebas. Una festa.

Escena 17a. Carlota. Dues cartes.

Escena 18a. Clara. Hermione Jean Granger.

Escena 19a. Ramandeep. No quiero hacer la escena.

Escena 20a. Laura. Els comiats.

Uns dels deures que en Marc ens va posar aquesta setmana va ser fer un vídeo de la nostra escena per poder veure com ho fem i comentar amb nosaltres per millorar. No sabia que això era després per fer un muntatge de tots i presentar-ho com si fos l’obra. En Marc m’ha dit algunes coses a millorar i ara tornaré a fer el vídeo i, quan ja cregui que està bé, faré la definitiva per enviar i adjuntar amb el dels companys. Aquest vídeo em sembla una bona manera de seguir amb la matèria a part de les trucades setmanals. (Laia Herrero)

Els deures d’en Marc aquesta setmana han estat fer una gravació de la nostra part. Per així, al gravar-nos i veure com representem l’escena, fer-nos algun comentari per poder millorar-la i fer-la el millor possible. La veritat és que m’ha agradat molt fer aquests deures, ja que a mi tot això dels vídeos, gravar-me i haver-ho d’editar, m’agrada bastant. Ens han comunicat que malauradament no es podrà fer la lectura dramatitzada, la nostre estimada obra de teatre presencialment, i a canvi d’això es farà a través d’una pel·lícula la qual cadascú gravarà a casa seva. Com, per exemple, hem fet aquestes petites gravacions. Així anirà la cosa pel que es veu. Personalment opino que pot quedar molt guai i és un remei força bo per no repetir tant la paraula “molt”. Pot quedar molt guai entre tots i tinc bastantes ganes de veure el resultat final. Les trucades setmanals per poder seguir amb el projecte i la matèria ens està ajudant molt, jo crec. A mi personalment m’agrada i ho trobo divertit. El Marc no m’ha dit que millori res del vídeo, així que suposo que estarà bé tal com el vaig fer. Tinc ganes de tornar a l’Institut i m’hagués agradat poder fer l’obra presencialment. (Laura Martí)

Malgrat estem confinats a casa, cada dilluns a les 11, fem una video trucada amb tots els de l’optativa “creadors en residència”, per parlar sobre la nostra obra de teatre. La setmana pasada, el Marc ens va d’ir que practicaríem les històries per videotrucada, i encara que ho vam poder fer, no va ser la mateixa sensació de fer-ho en persona. De deures, el Marc ens va fer fer un video representant les nostres escenes. He vist les escenes dels meus companys, i m’he rigut molt. Els meus companys tenen una imaginació molt gran, i els vídeos han quedat molt bé i són molt originals. Jo, particularment, estic content amb el meu resultat. Havia de representar el meu personatge i també el del Marc. Em vaig vestir de maneres diferents, per deixar clar que no som el mateix personatge. Després vaig fer un bon treball d’edició, i em va quedar prou bé. (Ivan Egido)

El Marc ens va posar de deures gravar les nostres escenes. Em sembla bona idea que les gravem perquè així ho comencem a fer com si estiguésim practicant a classe. Sincerament ho prefereixo així, ja que si t’equivoques ho pots repetir. Em fa pena que no puguem representar l’obra en persona però així no em donarà tanta vergonya. (Marina Giménez)

El Marc ens va demanar que gravéssim la nostra escena de l’obra de Cinc mil dies. Teníem llibertat absoluta a l’hora de triar el format, podíem triar de fer-ho sols, amb algun familiar, amb amics o fins i tot la persona amb la que compartim l’escena. Jo vaig triar de fer la meva escena amb la Laura, l’actriu que el Marc va triar per fer l’escena amb mi. Al principi ho vam gravar amb videotrucada, però vam veure que no quedava gaire bé, i és per això que li vaig demanar a la Laura que gravés tot el seu text; jo vaig fer igual. Un cop vaig aconseguir les duess gravacions, a través de l’edició vaig fer tot el muntatge. Crec que la meva escena va quedar bastant bé. El Marc em va felicitar però ens va dir que havia pensat que pel projecte final seguiríem el model de l’Ivan o la Laura, entre d’altres. Tot i que crec que no és el mateix que fer-ho dalt d’un escenari, crec que ens pot quedar bastant xulo si ho treballem bé. (Jordi Aragall)

El Marc ens va dir que havíem de fer un vídeo de la nostra escena, cosa que em va semblar molt bona idea ja que no podrem fer-ho en persona. Ràpidament em van venir moltes idees al cap de com podria fer-ho i editar-ho perquè quedés guai. Vaig quedar bastant satisfeta del resultat final i crec que el Marc també ja que va dir que estava gairebé tot molt bé. Veure els vídeos dels meus companys m’ha agradat molt, hi ha alguns de molt divertits i currats; un que m’ha agradat molt i m’ha fet molta gràcia ha sigut el de l’Ivan. Encara que sigui una m****, perdó per l’expressió, no poder fer-ho, almenys gravar els vídeos i muntar-los ens permet veure una mica com hagués quedat. (Jana Rodrigo)

Hoy hemos entregado las primeras escenas grabadas: tengo que decir que lo podría haber hecho mejor y que a partir de los próximos días iré mejorando en la interpretación de mi personaje y sé que al final lo conseguiré hacer bastante bien. (Adrián Brosel)

La primera gravació de la meva escena la vam gravar (la Marina i jo) per vídeoconferència a l’skype. Va sortir millor del que em pensava… (Clara Ferrarons)

Quan el Marc ens va dir que havíem de gravar la nostra escena a casa, sols, no sabia com fer-ho, i va ser estrany, però li vaig dir a la meva germana que m’ajudés i al final va ser divertit gravar-lo amb ella. Ho vam haver de fer 3 cops abans que sortís bé, perquè, quan ens miràvem, ens rèiem. (Carlota Enseñat)

El Marc ha dit que hem de començar a gravar les nostres escenes per saber com quedaran. La veritat és que tenia ganes de gravar-me. I no vaig quedar tan malament. M’ha agradat molt poder veure els vídeos d’alguns company@s. (Estefany Padilla)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *