Cercle de diàleg

Abans de conèixer el Marc, ens havíem de conèixer nosaltres i vam fer un cercle de diàleg on vam deixar per escrit les nostres necessitats i els propòsits per aconseguir-les cobrir…

L’activitat de cercle de diàleg em va semblar una bona manera de conèixer-nos més i fer cohesió de grup. Com eren les primeres sessions i no ens coneixíem tant entre tots, fer aquesta activitat em va semblar una bona manera de començar. (Laia Herrero)

En l’activitat del cercle de diàleg, m’ho vaig passar molt bé i va ser bonic. Cadascú desitjava que als demés els hi anessin bé les coses. També vam fer autocrítica i proposat millores. Em va semblar molt bonic dir els tres valors o conceptes abstractes que ens semblessin importants i que hauríem de complir durant el curs. El joc del fil va ser una mica pesat, però també molt divertit. Les 2h em van passar bastant ràpid fent aquesta activitat. (Ivan Egido)

El día que fuimos hacer la actividad del círculo de diálogo no sabía dónde íbamos; cuando llegamos a esa sala, nos propusieron unas actividades donde pude conocer algunas personas que no conocía e interactuar con ellas. Pero lo más chulo fue el juego del hilo cuando nos deseamos cosas entre nosotros, fue muy bonito. (Adrián Brosel)

M’ha agradat molt el cercle de diàleg, ja que hi havia bastant gent que no els coneixia i em sentia incòmoda i nerviosa amb ells, però gràcies a aquesta activitat he pugut conèixer els meus companys una mica millor que abans i em sentia més còmoda. (Hui Wang)

L’activitat del primer dia va estar interessant, va ser per fer cohesió en el grup, conèixer-nos millor i portar-nos bé entre nosaltres ja que, en una optativa així perquè el projecte final surti com s’espera i molt bé, es necessita que tot el conjunt de persones, tot l’equip, pugui conviure junts i saber treballar entre nosaltres. (Laura Martí)

Aquell dia va ser com una introducció al que farem en aquesta optativa. Encara no havíem conegut el Marc Artigau, que és amb qui treballarem durant aquest curs, així que no vam anar a l’Espai Garcilaso. Però crec que aquell dia ens va anar bé per poder conèixer-nos i fer un bon grup. Em va agradar l’activitat de dir un desig per l’altra persona perquè trobo que està bé que els nostres desitjos no siguin només per a nosaltres. I em va semblar molt interesant l’altra activitat que vam fer: tractava de, en petits grups de tres, escriure tres adjectius que crèiem que fa bona persona a algú. Em va agradar perquè així tenim aspectes a millorar al fer amics o conèixer a algú. (Marina Giménez)

La actividad de la cuerda roja me pareció bastante bonita, aunque creo que nadie dijo lo que estaba pensando de verdad por los nervios. (Xiaoyu Liu)

El primero día fue muy divertido y me gustaron todas las actividades que hicimos. La mejor fue que tuvimos que hacer una estrella con una cuerda y moló mucho. (Ramandepp Kaur)

El cercle de diàleg m’ha agradat molt. Aquell dia també ens van conèixer tots i van ser molt divertides les activitats que vam fer amb el professor Alejandro i la professora Marta. Ells m’agraden, són els millors professors que he vist. Quan jo era a Xina, els professors xinesos eren molt estrictes i ens castigaven molt. Però ells no són així, són el contrari dels professors xinesos. (Kaixin Ji)

Aquest activitat va estar molt bé, per començar a conèixer-nos i introduir-nos en l’assignatura. No només vam desitjar coses als altres, sinó que també vam fer autocrítica, entre altres activitats. Va estar molt bé. Alguns de nosaltres no ens coneixíem, ni tan sols havíem estat a la mateixa classe, així que va ser molt útil. (Clara Ferrarons)

Aquesta va ser una entretinguda activitat que vam fer el primer dia que vam tenir dos hores. Jo crec que ens va servir per cohesionar el grup, conèixer-nos més, interaccionar en grup per primer cop. Ens donàvem consells entre nosaltres, per exemple, que perdis la vergonya i que parlis amb la gent per ampliar el teu cercle d’amistats. Jo crec que és una activitat bonica i útil; em va agradar que fos la primera dinàmica de totes. (Jordi Aragall)

El cercle de diàleg em va semblar una forma molt original de conèixer els nostres companys amb els que hem parlat molt poc i per conèixer coses noves dels que ja coneixies abans. (Quique Pons)

Aquesta activitat em va anar molt bé pera conèixer alguns companys amb qui no havia parlat mai o molt poc. Em va semblar una bona manera de començar l’assignatura. Al principi en el grup no hi havia ningú amb qui em portés bé o ningú del meu cercle d’amics, però poc a poc vaig anar coneixent més a la gent i ara em porto bé amb la majoria de companys. (Carlota Enseñat)

Yo ese día no fui a Creadores en residència, pero se ve que hicieron una actividad muy entretenida y que sirve para conocer mejor a los compañeros. (Sebastián López)

Aquell dia jo no estava, així que no puc dir gaire, però pel que m’han explicat els meus companys i les meves companyes i per el que veig al blog, van fer activitats de cohesió de grup per començar amb bon rotllo i bona energia i conèixer-nos millor entre nosaltres. (Jana Rodrigo)

Esta actividad fue una buena manera de conocernos mejor y hablar más entre nosotros. Teníamos que sentarnos en un circulo y con un hilo nos lo íbamos pasando y cuando se lo pasábamos a otra persona tenemos que desearle algo bueno. Y luego hubo otra actividad de ponernos en grupos de tres personas y elegir tres compromisos para nosotros, por ejemplo… ser buena persona, no tener vergüenza y ayudar a la gente. (Mara Solé) 

Esta actividad fue la primera. Era un poco incómoda, porque entre los compañeros ya nos habíamos visto pero no nos hablábamos. Todo era muy raro pero sobre todo incómodo; todos estábamos muy nerviosos porque no nos tocaba ir con una persona con la que nos llevábamos. Me gustó un poco la actividad del hilo porque podíamos ver lo que unos deseaban para otros. Lo interesante es que personas que no eran amigas se deseaban cosas buenas. (Estefany Padilla)

El cercle de diàleg va ser fabulós però al principi em va fer molta vergonya i no em va agradar. Després al perdre la vergonya es va fer mes còmode. (Kolna Smith)

El primer dia d’aquesta optativa i ja estàvem fent coses interessants: ens havíem de conèixer entre nosaltres, ens passàvem un fil vermell on li desitjàvem una cosa al company i li passàvem el fil; també teníem que escriure en un paper què faríem perquè funcionés aquesta optativa. Amb aquesta activitat vam conèixer millor els nostres companys. (Cristian Onarri)

Esta actividad la hicimos al principio de la materia, cuando aún no conocíamos a Marc y no íbamos a Sala Garcilaso. La actividad consistía en conocernos entre nosotros, por así decirlo. Por ejemplo, yo conocía a todos de haberlos visto pero no hablábamos, y gracias a esta materia, conocí a alumnos con los que no pensé que me llevaría bien. (Alen Siradeghyan)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *