Segones gravacions

Dilluns passat en Marc ens va demanar que alguns repetíssim alguns vídeos i que els que no havíem enviat encara els nostres vídeos ho féssim. Aquí en teniu els resultats:

Escena 1a. Kolna. Començar.

Escena 2a. Adrián. La benvinguda.

Escena 4a. Hui. A oscuras.

Escena 5a. Cristian. El sorteig de les pors.

Escena 6a. Laia. D’aquí vint anys.

Escena 7a. Kaixin. Los animales.

Escena 10a. Mara. Una carta.

Escena 11a. Xiaoyu. Las emociones.

Escena 12a. Estefany. El poema.

Escena 16a. Sebas. Una festa.

Escena 17a. Carlota. Dues cartes.

Escena 18a. Clara. Hermione Jean Granger.

Escena 19a. Ramandeep. No quiero hacer la escena.

Com ja vaig dir sobre els vídeos anteriors, em sembla molt bona idea gravar-ho, ja que no es pot fer presencialment. Amb les noves tecnologies, l’edició de vídeo és més assequible per tothom, i es poden fer més coses. La gent edita molt bé i tenen idees molt originals, que compaginades amb l’originalitat de les escenes que va escriure el Marc, fa que quedin uns vídeos molt divertits. Ara, hem de fer la gravació definitiva. Jo l’hauré de fer amb el Marc. Cadascú gravarà la seva part, i després ho ajuntarem tot.
 Tinc ganes de veure el resultat final, ja que serà molt diferent de com ens esperàvem a principi de curs.
(Ivan Egido)

Les segones gravacions, jo aquí ja no hi entro. Bàsicament perquè en Marc no em va demanar que repetís ni tornés a fer res sobre la meva escena, que estava molt bé. No calia una altre gravació igual. Que descansés i amb els requisits ja podia anar fent la gravació final, en un fons lo més possible blanc o neutre. Em sembla una molt bona idea continuar així el projecte, cosa que ja he dit anteriorment. Llàstima que no es pugui veure presencialment, això sí, continuem amb molta il·lusió per poder-ho acabar. Amb tots els materials d’avui en dia pot sortir una “pel·lícula” feta per nosaltres bastant guai i vulguis o no fa bastanta il·lusió poder veure el nostre treball d’aquest any. Ara per ara ja hem gravat les escenes finals, en uns dies ja estarà a Youtube o a alguna altra plataforma com en el blog del Marc i el nostre, quelcom semblant. La meva escena, com podeu saber, la faig amb en Marc: ell m’ha passat les seves gravacions on parla, igual que l’Ivan, que diu dues petites frases. La meva escena també és la darrera, la final, la última, la que tanca l’obra. Un petit secret: sortim tots fent alguna coseta graciosa, amb una mica de vergonya, tot s’ha de dir. Tinc ganes de veure el resultat final i com queda tot junt. (Laura Martí)

Com he dit a l’entrada de “primeres gravacions”, em sembla molt bona idea gravar les escenes, i aquestes segones són molt xules. Encara que jo no vaig fer una segona, bueno, si que l’he feta però aquella ja és la final. Crec que tots o gairebé tots els meus companys i companyes han corregit molt bé el que el Marc els hi havia dit i les gravacions han quedat encara millor. Estic molt trista perquè fer tot això en persona i a dalt d’un escenari hagués quedat molt bé, però a la vegada també estic contenta de que haguem pogut fer alguna cosa. Els vídeos han quedat genials, hem fet molt bona feina! (Jana Rodrigo)

Jo les gravacions dels meus companys les miro un cop al blog i m’han semblat genials. El Marc ens va corregir unes coses la setmana anterior i ens va dir a alguns que tornéssim a fer l’escena. Vaig buscar un programa perquè no se’m veiés que estava llegint i crec que funciona prou bé. M’agrada veure els companys com cadascú fa el seu format i com queden, molt originals. (Laia Herrero)

Avui era el dia que teníem que gravar per segona vegada les nostres escenes perquè així el Marc ens pogués dir què millorar. Jo crec que la vaig fer millor que l’última vegada que vam gravar escenes. Però encara no m’acaba de agradar. Espero que la definitiva gravació em surti molt millor. (Adrián Brosel)

A la gravació anterior el Marc ens va dir (a la Marina i a mi) que millor que cadascú gravés la seva part, i després ho editéssim de manera que semblés que estiguéssim parlant. I així ho vam fer. El Marc ens va corregir que ho havíem de fer amb més alegria i que a vegades es notava una mica que llegíem. (Clara Ferrarons)

La segona gravació la vaig fer des del meet amb l’Alejandro i amb el Jordi, i va ser millor i mes ràpid. L’Alejandro ens va trucar pel meet i va fer una gravació de pantalla mentre nosaltres llegíem l’escena. (Carlota Enseñat)

Aquesta entrada consisteix en la segona ronda de vídeos de les escenes que van fer aquells alumnes als quals el Marc els va dir que milloressin alguns aspectes respecte a la primera gravació. Els vídeos dels companys no són els definitius encara, els defintius hauran de cumplir tots amb els requisits de la Sala Beckett. Jo faré el definitiu amb la meva companya Laura, i amb l’edició conjuntaré els dos vídeos fent que d’aquesta manera s’assembli el màxim possible a l’escena que havia escrit el Marc. La veritat és que estic molt il·lusionat amb el projecte i tinc ganes de veure el resultat final. (Jordi Aragall)

Ha estat bé tornar a gravar les escenes, així hem pogut corregir errors i fer tot el possible per millorar les escenes. Ara que ja les he vist totes crec que ens ha sortit força bé, ha sigut divertit veure com cada company i companya s’ho muntava per gravar-se. Crec que aquest cop m’ha quedat millor que l’altra vegada, he aconseguit que no se’m vegi llegint i he intentat interpretar-ho una mica millor. (Marina Giménez)

Aquesta vegada havien de tenir el gairebé definitiu. Jo vaig fer dos perquè el volum del primer era molt baix. Ho havíem de fer molt bé perquè ja no podíem repetir més. Vaig enviar els vídeos d’altres parts on sortia amb els meus companys i companyes. (Estefany Padilla)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *