L’expressivitat de les màscares!

La Magda ens proposa anar a veure ,el 26 d’octubre, l’obra “Mystery Magnet” al Teatre Lliure de Gràcia. Insisteix molt que és una obra trencadora.

Ens proposa per activar-nos fer alguns exercicis:

  • Ens movem per l’espai amb una actitud tònica i seguim les seves indicacions: formar grups de X persones, quan digui 1 seiem, quan digui 2 ens estirem al terra…
  • Caminem en silenci i establim contacte visual amb algun company i a la senyal ens posem per parelles,
  • Hem de reconèixer amb els ulls tancats a la resta de companys tocant-los el rostre.

El treball d’avui és modificar els nostres rostres amb màscares. Ens explica què és el collage i el treball amb màscares i ens mostra molts exemples. És fascinant com canvien les expressions!

Ens repartim per parelles i amb fotografies d’ulls, boques… amb diferents expressions. Nosaltres hem d’escollir les que més s’adaptin a com pensem, a com  ens veuen els altres, i com ens veiem a nosaltres mateixos.

Uns resultats interessants!!

Això comença!

Avui és la primera sessió amb l’artista Magda Puig.

La vam conèixer a classe el primer dia de curs quan va presentar, juntament amb la Violeta del Teatre Lliure, el projecte de Creadors en Residència a tot el grup classe.

Té molta energia i moltes ganes de moure’ns una mica per dins.

Ens presentem dient el nostre nom i el motiu per què hem escollit el projecte de Creadors. Els motius són diversos i, encara que ens ho han explicat, no tenim molt clar en què consisteix això de Creadors en Residència. Entre la Magda i les nostres professores ens fem a la idea i algú ja pateix per la representació de final de curs.

Ens comencem a moure:

Ens proposa un joc de pilla – pilla en el que, per evitar que et toquin, pots abraçar algú. És curiós però ningú abraça a ningú. No es coneixem gaire entre nosaltres i evitem el contacte.

Caminem al ritme d’una música seguint les indicacions de Magda, ens tombem, saltem…

El treball que ens proposa és el següent:

Tenim 4 estacions:

La primera

La segona

Quan canviem d’estació escrivim una pregunta que no tingui resposta i un tema del que ens agradaria parlar, al post-it que hi ha al mig del gimnàs.

La tercera

La quarta

Qui som?

Som un grup de 15 valents i valentes alumnes de segon d’ESO i ens ha cridat l’atenció el següent anunci:

i aquí estem, una mica espantats, disposats a esbrinar si l’anunci era per nosaltres!!!