SESSIÓ VIDEOTRUCADA

REPTE 1:

SERIE DE FOTOS DE GRUP SORTINT DEL CONFINAMENT: 

Avui ens traslladarem a llocs on tenim ganes d’estar. Tenim 5 minuts per trobar tot l’atrezzo i vestuari necessari per poder traslladar-nos i ens farem una fotografia de grup.

1. A LA PLATJA 

2. EXCURSIÓ A LA MUNTANYA ALS PIRINEUS A L’HIVERN 

3. A L’ESPAI (flotant)

4. DINS D’UNA PELI DE POR:

REPTE 2:

CREAR LLETRES PER FER UN TÍTOL (AMB OBJECTES O EL COS): 

Cadascú en farà unes quantes. Heu d’ensenyar-ho per zoom i fer la foto. Cada x temps canviem de lletra. Repte amb temps.

EXPOSICIÓ INTERACTIVA. / FOTOS CONFINADES. 

REPTE 3:

PARAULES: Agafeu un full i un rotulador. Us aniré dient els diferents apartats del fanzine (que és el que hem anat fent al llarg del curs) i heu de posar una paraula que ho defineixi i quan digui ok, totes l’ensenyeu a la càmera).

REPTE 4:

PREGUNTA: Us envio el fanzine per whatsup. L’heu de mirar i triar una pàgina que no tingui text i pensar una pregunta que voleu fer a la persona que llegirà el fanzine i que mirarà la pàgina. Escriure-la en un full, ensenyar-la a càmera i explicar per què.

Què farem què?

QUÈ ÉS UN FANZINE?
Un Fanzine és una revista feta i autoeditada (o sigui que la imprimeixen els mateixos autors, moltes vegades simplement fotocopiant-la) per apassionats d’un determinat tema: música, còmic, cine, literatura, futbol,etc. Ve de les paraules “fan” (aficionat) i “magazine” (revista).
Què té de diferent d’una revista normal? Doncs que té una llibertat molt més gran tant a nivell estètic com de contingut. O sigui, té una estètica molt trencadora i encaixa molt amb gent jove i no tant jove que té ganes de veure i llegir coses diferents de les que surten als mitjans normals. I de fet, és la manera que troben molts artistes de parlar del tema que els apassiona i parlant-ne amb les paraules que volen, sense censura ni restriccions de cap tipus.
PER QUÈ FEM UN FANZINE?
Per recollir el que hem estat fent aquest curs a CREADORS/CREADORES. Però sense haver de posar-nos a fer un àlbum o un recull de fotos típic, per tenir més llibertat, i perquè aquest últim projecte pugui ser tant creatiu com vosaltres decidiu! No hi ha límits. Aquí a continuació teniu alguns exemples de diferents fanzines (així us inspireu!). Després us explicarem com ho farem! A veure què us semblen aquests exemples. Llegiríeu una revista d’aquest tipus que us caigués a les mans?


REPTE FANZINE

I fins aquí la sessió!

ESCULTURES D’UN MINUT!

Seguim endavant amb el procés de creació! Avui Magda ens presenta uns quants reptes i no ens podem adormir perquè tenim un temps per fer-los.

Ens vam divertir molt!!

QUART REPTE:

LLIURE!!!

FEU SERVIR EL QUE VULGUEU!

(TENIU 10 MINUTS)

Els dubtes, les dificultats…

No hi ha res més a dir!!! Tot un exit!