Què farem què?

QUÈ ÉS UN FANZINE?
Un Fanzine és una revista feta i autoeditada (o sigui que la imprimeixen els mateixos autors, moltes vegades simplement fotocopiant-la) per apassionats d’un determinat tema: música, còmic, cine, literatura, futbol,etc. Ve de les paraules “fan” (aficionat) i “magazine” (revista).
Què té de diferent d’una revista normal? Doncs que té una llibertat molt més gran tant a nivell estètic com de contingut. O sigui, té una estètica molt trencadora i encaixa molt amb gent jove i no tant jove que té ganes de veure i llegir coses diferents de les que surten als mitjans normals. I de fet, és la manera que troben molts artistes de parlar del tema que els apassiona i parlant-ne amb les paraules que volen, sense censura ni restriccions de cap tipus.
PER QUÈ FEM UN FANZINE?
Per recollir el que hem estat fent aquest curs a CREADORS/CREADORES. Però sense haver de posar-nos a fer un àlbum o un recull de fotos típic, per tenir més llibertat, i perquè aquest últim projecte pugui ser tant creatiu com vosaltres decidiu! No hi ha límits. Aquí a continuació teniu alguns exemples de diferents fanzines (així us inspireu!). Després us explicarem com ho farem! A veure què us semblen aquests exemples. Llegiríeu una revista d’aquest tipus que us caigués a les mans?


REPTE FANZINE

I fins aquí la sessió!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *