REPARACIÓ I LIBERACIÓ

Aquest és el títol de l’exposició de la nostra artista, l’Irma Marco. Ha sigut el primer contacte que hem tingut amb ella. També hem conegut al Marc Balafón, és el nostre mediador .

L’exposició està ubicada a una galeria que es diu Tangent projects a l’Hospitalet de LLob.

És una exposició que vol fer pensar, és una crítica i una metàfora a les xarxes i a l’adicció que crea el mòbil.

A la propera sessió d’en Residència valorarem i reflexionarem sobre l’exposició.

Article:

El dimarts 1 d’octubre vam fer una excursió a una mena de local en el que hi havia una petita exposició. 
Al entrar, el primer que ens vàrem fixar va ser en una paret en la que hi havia bosses amb mòbils i parts de mòbils. L’aigua era de colors i era molt estrany, la reacció va ser pensar: què és això ? pero estava guay a la vegada. En aquella mateixa habitació havia en un altra paret un mòbil penjat i uns cascos connectats. Vaig veure una part del video tractava d’una màquina que estava destrossant uns mòbils i sonava una música de fons, però no el vaig acabar.

Després ens van deixar donar una voltar pel local i vam veure diferents espais d’artistes diferents que la feien servir com estudi per pintar. Hi havien obres molt guays com per exemple una que ens van explicar que estava feta amb carbó i em va agradar.

Quan vam acabar de veure tot vam anar a la sala principal, la dels mòbils, i vam seure al terra fent una rotllana i li vam preguntar a la nostra artista, la Irma, que eren aquelles bosses i es veu que era aigua beneïda amb aigua micel lar ens deia que era per reparar els mòbils pero no funcionava, era una metáfora tracta sobre la dependència que tenim amb el mòbil. En la rotllana també van fer una ronda de com es deiem i que no haviem fet mai.

Finalment la excursió va acabar i va estar divertida pero vam anar a un parc una hora per preparar això que ara estic escrivint.

En definitiva tot ha estat molt guay!!

-Dario Garcia
-Irene Puri

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *