Caçadors d’imatges i sons.

Ens hem convertit en caçadors, concretament en caçadors d’imatges i sons. Al nostre barri, la Zona Franca, hi ha moltes coses que al llarg del nostre dia a dia passen desapercebudes, no ens hi fixem i sempre estan allí. Durant dues setmanes hem sortit a caçar imatges i sons, aquests són els que identifiquen la nostra zona.

Cadascú de nosaltres tenia un rol i una tasca a fer. El 1er dia, pel barri vam anar per la plaça Marina i rodalies i allà vam fer vídeos fotos i àudios.

La següent setmana de sortida pel barri vam anar pel Polvorí , potser és el lloc on hi hagut més reformes en pocs anys. Les escales mecàniques han estat un gran avanç per poder arribar millor, sobretot per la gent gran.

Fotos de graffitis

Els encarregats de fer fotos als graffitis som nosaltres: la Sheila, el Darío, la Judith, la Joana i la Irene. Ens va tocar aleatòriament aquesta feina i va ser molt divertida. Vam anar pels carrers del Polvorí buscant graffitis que hi havia per les parets, escales, murs o fins i tot vam fotografiar pintades a contenidors de brossa, material elèctric o camions. Anàvem buscant els més xulos encara que no en vam trobar molts. Hi havia graffitis dels més graciosos als més estranys, com una conversa a través de pintades en un portal. Al final vam decidir triar entre tots els nou més xulos i vam acabar fent un collage. 

Coreografia i enregistrament

Al lloc més emblemàtic del Polvorí, al costat de la masia del segle XVIII que antigament guardaven armes, hem triat l’espai per fer una coreografia. Alguns companys ens van gravar.

Entrevistes

Un grup va fer entrevistes a la gent que passava pel carrer, els preguntavem que opinaven sobre el seu barri. Ens hem trobat que no els agrada massa que els gravin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *