Assaig final

Hem començat el matí anant a la Sala Creadors de l’institut on hi teníem l’escenografia per a agafar-la i portarla al pati on hi havia tots els altres membres del grup. L’escenografia era de grans dimensions i pensàvem que no entraria per les portes de l’ascensor del metro o per les portes dels vagons al metro, però finalment ha entrat desmuntant algunes peces. Hem ocupat un vagó sencer amb totes les peces i el material que portàvem.

En sortir del metro ha començat a ploure molt, per sort portàvem bosses de plàstic per protegir l’escenografia. Ens hem hagut d’afanyar en el trajecte del metro Poble Sec al Mercat de les Flors perquè l’escenografia de fusta i cartró no se’ns fes malbé.

En arribar al Mercat de les Flors, en Jordi, que és un dels tècnics que ha tingut cura de nosaltres, de l’escenografia i dels espais, ens ha fet un “tour” pels camerinos i per on hem d’anar des dels camerinos fins a la sala Pina. Seguidament hem parlat del que hauríem de fer durant el dijous que és el dia de l’estrena.

Hem vist una mica com funcionaven els focus i la música. Després la Milagros i la Valentina ens han presentat en Johann que ha estat tot el dia amb nosaltres perquè ens ha fet un vídeo de tot el que hem fet durant l’assaig final. L’Aina, una de les integrants de SLMFV, ens ha portat tot el vestuari per fer tot l’assaig amb el vestuari per comprovar com es veia durant aquest assaig final amb els focus.

Hem fet tres assajos sencers per veure si quadrava on ens situàvem a l’espai escènic i si la part de la foto inicial ens sortia centrada o no.

Mentre nosaltres assajàvem, a l’exterior de la sala Pina, els tècnics del Mercat de les Flors, els companys que s’encarregaven de l’escenografia i en Jordi han donat els últims retocs a l’escenografia, i han muntat totes les peces que havíem desmuntat per tal de poder-la encabir en el metro

Hem dinat , ho hem recollit tot i ens n’hem anat al metro perquè a les 15 h havíem d’estar a classe fent projecte.

ESTRENEM.

Dijous 16 de maig a les 11.00 i a les 18.30 estrenem Lila 40 a la Sala Pina del Mercat de les Flors.

Us hi esperem a tots i a totes.

7a Sessió Sala AAsfàltica

A la sessió 7 hem estat repassant tota la peça durant tota la sessió. L’hem repassat molts cops i hem intentat millorar moltes coses. A la sessió ha faltat el José, i com que fa un duo amb l’Erik, en lloc del José , ha ocupat el seu lloc la Milagros. Ha vingut una noia que forma part del col·lectiu de Si Los Martes Fueran Viernes, no l’havíem vist mai, era la primera vegada que ens visitava. La noia es deia Aina.

Després de repassar molts cops la peça, la Valentina ha portat una maleta amb molt vestuari. Hem estat al final de la sessió provant-nos el vestuari i parlant què portaria cadascú i com aniríem vestits. Hi ha gent que encara no té el vestuari perquè la Valentina ha portat només una maleta. Hi ha gent que portarà altres peces de roba que ens ensenyarà el dimarts quan anem a fer la sessió d’assaig al Mercat de les Flors.