Sortida: Interfícies

Cartell de l’exposició

Dimecres 11 de novembre vam anar a veure l’exposició: Interfícies. Arts Visuals- Territoris i Salut. 

Imatge de l’exposició.

Maikel Aponte, Itziar Molinuevo i Nicolle Menjívar: Per a nosaltres la sortida va ser molt útil ja que vam descobrir a la nostre ciutat hi ha problemes com els desnonaments que es produeixen molt freqüentment i vam adonar-nos l’art pot tenir salut, i això es reflecteix en totes les activitats que podem fer als nostres barris, sols o amb amics o  amb la família.

 De les activitats que ens va proposar i ensenyar el nostre monitor ens va impactar molt el vídeo que van fer un grup de gent sobre els desnonaments i també ens va agradar posar en comú  la fitxa que vam haver d´omplir tots sobre el nostre barri.

Andrea Martínez: vaig aprendre molt sobre els moviments socials dels barris avui en dia. Em va agradar saber sobre les associacions que hi ha als barris com el Raval, també vam veure diferents projectes que interrelacionaven aquests tres aspectes en actuacions fetes al Barri del Raval i a Roquetes. Molt recomanable.

Murals a partir dels quals hem fet els nostres treballs:

Mario García. Berta Pujol, Arnau Verdaguer i Ahinoa Vélez: El primer projecte consistia en un mapa situat en el Raval on situava diferents herbolaris, que són llocs on es venen diferents herbes purificadores que ajuden a la salut, i que ajuden contra símptomes i infermetats com la grip, el refredat, etc… En la mateixa exposició s’explica que és la salut d’un barri, i com es pot mantenir. Després ens vam parlar sobre els jocs que jugaven fa dècades, i com això afecta a la salut del barri. Pensem què encara que siguin temes molt poc coneguts també són temes tant interessants com molts altres, o mot més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *