Fem la nostra llibreta-diari de creació

La Carla i la Marta ens suggereixen tenir una llibreta on poder escriure les impressions, els suggeriments, els deures… del procés de Creadors.

Aquesta llibreta no serà una llibreta com la resta, l’ordre de la llibreta és lliure, es pot escriure en cercle, de dalt a baix… L’objectiu és plasmar la inspiració i tenir total llibertat d’expressió.

Ens animem a fer-les!!

VISITA A TOUR DE CARLA FARRENY AL MUSEU FREDERIC MARÈS

El divendres 9 d’octubre a les 12h vam assistir a l’assaig obert de Tour, de Carla Farreny. L’artista actua dins del programa ‘Creació i museus’, un festival que uneix a artistes i creadors/es amb els museus de Barcelona, interactuant amb les seves instal·lacions i els seus fons artístics. Enguany, aquesta iniciativa s’emmarca en la programació del Grec Festival de Barcelona, com a part del seu programa “De Grec a Grec”.

La Central del Circ i el Museu Frederic Marès col·laboren per presentar Tour. A partir de les col·leccions del Museu, es cerca un diàleg entre els objectes del col·leccionista, les declinacions del treball del torner (gerra cuita acabada-gerra de fang cru humida-gerra de fang cru seca), conjuntament amb les formes del cos suspès de la trapezista, la Carla.

La proposta va tenir dues parts:

-Primer vam veure una exposició de fotografia disposada a la Sala Femenina, dialogant amb l’espai museístic i les seves col·leccions, de la Marta Vilardell i desprès

– l’ actuació de la Carla Farreny i posterior conversa amb l’artista.

Treball amb màscares

Sempre resulta interesant saber com ens veuen els demés i com ens veiem a nosaltres mateixos. En aquesta sessió vam compartir, d’una forma especial, una mica de nosaltres mateixos al grup. Tots sabem que és important crear un bon equip!

D’aquesta manera ens veiem a nosaltres mateixos:

I així pensem que ens veuen els demés: