RECTA FINAL, SETMANA DEL 17 AL 20 DE MAIG

La setmana es presenta intensa i amb dubtes de com serà tot plegat: hem d’estar tres dies seguits en horari de matí i tarda a La Central del Circ, ens repeteixen que és el moment d’estar més concentrats i de ser més responsables, sabem que vindran familiars a veure’ns… encara que ens costi reconeix-ho estem neguitosos.

La setmana comença amb el següent text de les artistes:

Estimats Creadors,

Avui és dilluns i amb la Marta ja estem a La Central del Circ ocupant-nos del muntatge que utilitzarem junts aquets dies.

Us escrivim aquesta nota per dir-vos que aquesta etapa d’acompanyament i de creació conjunta es tanca aquesta setmana, i volíem dir-vos que ha estat un “gustás” compartir aquest curs escolar amb vosaltres.

Ens heu inspirat tots i cadascú de vosaltres amb les vostres particularitats, i hem viatjat (esperem que juntament amb vosaltres) mes lluny del que podíem imaginar.

Tot ha anat agafant una forma de manera intuïtiva com passa sovint en les creacions artístiques, i heu estat receptius a aquesta “incertesa” fins a saber on anava a parar tot plegat, gràcies per la confiança que ens heu atorgat.

Volem dir-vos que tenim moltes ganes de aprofitar els dos últims dies que ens queden plegats i plegades per fer un “últim sprint” de creació, i per tenir també moments com els de dinar per conèixer-vos mes, per poder xerrar amb calma…

 Nosaltres ho donarem tot com fins ara fins el dijous a les 13h que ja haurem acabat ( esperem celebrar-ho amb algunes begudes sense alcohol no?) No us demanem que ho doneu tot, però us desitgem que us surti donar-ho tot de manera voluntària. Aprofitar aquestes últimes hores junts i acabar de donar forma al “producte” (espectacle/exposició) que només tots junts hem pogut crear.

Aprofiteu-ho, disfruteu, gaudiu, perquè aquestes oportunitats no passen cada any, i perquè tenir l’opció d’estar tot un any “en creació” veureu que es alguna cosa fora del comú… així que agafeu-vos fort, que comencem la recta final! Serà genial, us ho assegurem!

I després tots podrem descansar, i estar orgullosos del camí que hem travessat i transformat!

Nosaltres us trobarem molt a faltar quan tot això acabi,

Carla i Marta

No som capaços de compartir les nostres impressions desprès de llegir-ho i comencem a repassar les nostres improvisacions i recordar tot el material que haurem de portar al dia següent, els horaris…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *