Retrobament virtual!

Avui dimarts 28 d’abril ens hem retrobat quasi tots de forma virtual! Les trobades digitals doncs, ja estan en marxa! I hem decidit seguir imaginant ciutat, construint ciutats.

Avui hem parlat  de ciutats possibles, de ciutats imaginades, de ciutats domèstiques o ciutats minúscules. Perquè és això el que anirem treballant en aquests dies de trobades digitals.

Quantes ciutats podem crear? Com es construeix una ciutat imaginada? Després de compartir l’obra de diferents artistes que treballen la idea de “ciutat imaginada” hem començat a treballar. Necessitavem 5 objectes quotidians, rotuladors i paper. Hem dibuixat dos objectes en una fulla horitzontal. Sense saber el que ni el perquè.

Un cop acabat, hem pensant en com convertir aquests objectes en un element urbà. Pots de colònia s’han convertit en edificis de tres plantes, un estoig en un autobús urbà i una playstation en un banc d’un parc. Hem creat una ciutat  col·lectiva a partir de tots els dibuixos realitzats i de moment de nom li hem posat “ciutat domèstica”. Seguim inventant ciutats! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *