Mystery Magnet al Lliure de Gràcia

El Teatre Lliure  ens va convidar a veure l’obra de Miet Warlop / Irene Wool VZW & CAMPO Mystery Magnet el dissabte 26 d’octubre.

Un espectacle màgic en transformació contínua en el qual res no és el que sembla. Un univers inspirat en els còmics i en la pintura d’acció, en què es desenvolupa una batalla de materials, de formes i de colors.

En la foscor de l’escena, un home s’alça de la butaca i, davant dels seus ulls, comença una processó d’imatges, d’éssers peluts, animals inflables, globus, dards gravitacionals, cotxes teledirigits, dones-euga, un cor de maniquins… Figures aparentment inconnexes que reclamen el seu espai com a criatures teatrals. Com en una festa delirant d’éssers estrafolaris, l’escenari acaba convertit en un quadre animat, en una pintura viva i en tres dimensions, que pateix cops, ruptures i atemptats, en un ritual divertit que parodia o homenatja, en un caos perfectament coreografiat, els camins abruptes de l’art.

 Mystery Magnet dibuixa un món encantat en el qual l’humor neix de la tristesa i de la màgia, de les coses prosaiques. Un univers inspirat en la pintura d’acció per tal de desenvolupar una batalla interminable de materials, formes i colors. El resultat és un seguit d’escenes que s’entrellacen sense lògica aparent provant de sorprendre l’observador i de portar-lo, amb els actors, fins al límit de l’imaginable.  

Dos dels comentaris que vam fer al sortir van ser:

¡es lo más raro que he visto en mi vida!

No he entès res, però m’he rigut molt!

Està clar que no et deixa indiferent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *