2 de juny, tancant el procés

La Carla i la Marta comparteixen amb nosaltres el que ha sigut per elles aquesta experiència i allò que més els ha arribat de cadascú de nosaltres. Fa una mica de vergonya, però ho agraïm.

Nosaltres tenim per elles unes postals amb el nostre agraïment i la Xiuxiu els ha fet un regal.

Per acabar un petit esmorzar.

Ens atrevim a reptar a la Carla a veure qui aguanta més penjat del trapezi…

Innocents!!

RECTA FINAL, SETMANA DEL 17 AL 20 DE MAIG

La setmana es presenta intensa i amb dubtes de com serà tot plegat: hem d’estar tres dies seguits en horari de matí i tarda a La Central del Circ, ens repeteixen que és el moment d’estar més concentrats i de ser més responsables, sabem que vindran familiars a veure’ns… encara que ens costi reconeix-ho estem neguitosos.

La setmana comença amb el següent text de les artistes:

Estimats Creadors,

Avui és dilluns i amb la Marta ja estem a La Central del Circ ocupant-nos del muntatge que utilitzarem junts aquets dies.

Us escrivim aquesta nota per dir-vos que aquesta etapa d’acompanyament i de creació conjunta es tanca aquesta setmana, i volíem dir-vos que ha estat un “gustás” compartir aquest curs escolar amb vosaltres.

Ens heu inspirat tots i cadascú de vosaltres amb les vostres particularitats, i hem viatjat (esperem que juntament amb vosaltres) mes lluny del que podíem imaginar.

Tot ha anat agafant una forma de manera intuïtiva com passa sovint en les creacions artístiques, i heu estat receptius a aquesta “incertesa” fins a saber on anava a parar tot plegat, gràcies per la confiança que ens heu atorgat.

Volem dir-vos que tenim moltes ganes de aprofitar els dos últims dies que ens queden plegats i plegades per fer un “últim sprint” de creació, i per tenir també moments com els de dinar per conèixer-vos mes, per poder xerrar amb calma…

 Nosaltres ho donarem tot com fins ara fins el dijous a les 13h que ja haurem acabat ( esperem celebrar-ho amb algunes begudes sense alcohol no?) No us demanem que ho doneu tot, però us desitgem que us surti donar-ho tot de manera voluntària. Aprofitar aquestes últimes hores junts i acabar de donar forma al “producte” (espectacle/exposició) que només tots junts hem pogut crear.

Aprofiteu-ho, disfruteu, gaudiu, perquè aquestes oportunitats no passen cada any, i perquè tenir l’opció d’estar tot un any “en creació” veureu que es alguna cosa fora del comú… així que agafeu-vos fort, que comencem la recta final! Serà genial, us ho assegurem!

I després tots podrem descansar, i estar orgullosos del camí que hem travessat i transformat!

Nosaltres us trobarem molt a faltar quan tot això acabi,

Carla i Marta

No som capaços de compartir les nostres impressions desprès de llegir-ho i comencem a repassar les nostres improvisacions i recordar tot el material que haurem de portar al dia següent, els horaris…

Les nostres certeses a la mostra

A la mostra es reflecteix una part del que som. Fins i tot a nosaltres mateixos ens sorprenen algunes de les respostes dels nostres companys. No estem segurs de si han estat respostes gaire sinceres, però van resultar molt interesants fins i tot per el públic que les va llegir.

Una de les que més va impressió va causar va ser la resposta de que no es volia tenir fills.

Preparant les pancartes:

20 de maig

Els últims assajos

Minuts abans…

Arriba el públic

Comença l’espectacle: TRANSFORM ART TEAM PRESENTA: “TRAÇ-PAS”

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és image.png

A través de la imaginació i l’abstracció hem treballat amb el desig de re significar / transformar/traspassar espais i vivències conegudes en noves possibilitats imaginatives.

Diàleg posterior amb el públic! Sembla que els ha agradat!!! Pregunten per què no hem posat matalassos per fer trapezi. La Carla els comenta que ella sempre treballa d’aquesta manera, fa que estiguis més concentrat en el treball que estàs fent, no et confies, el circ té un component de risc i per això no et pots permetre un error.

Especial la conversa amb l’avi d’en Joel, que havia practicat gimnàstica esportiva, i comparteix algunes de les seves vivències amb nosaltres,

Ens fan algunes preguntes que no sabem respondre, volen saber que canvis observem en nosaltres mateixos desprès de l’experiència de Creadors, es fa el silenci…

Ara volem practicar una mica més en el trapezi!!!

18 de maig, arribem a la Central del Circ

Les artistes ens expliquen com ens organitzarem i tot el que tenim per davant.

Entrem a la sala!

L’explorem!

comencem a escalfar

Decidim sobre els llums, l’aparell de fum, l’entrada sortida del públic, on i com seuran, on seurem nosaltres, el so… s’han de prendre decisions i ens costa callar, escoltar i centrar-nos. Ens fan posar a la pell dels artistes, ara som nosaltres els/les artistes!

i assagem!

INVITACIÓ A LA MOSTRA!

Carla Farreny i Marta Vilardell han estat tot el curs treballant amb els i les alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Joan Fuster i ara donen forma al seu procés de creació amb un dispositiu entre l’espectacle i la instal·lació artística amb el títol “Traç-Pas”. El dia 20 de maig a les 12h a La Central del Circ, el públic podrà traspassar l’espai escènic per habitar les diverses “estacions”. L’accés serà gratuït amb reserva prèvia en aquest enllaç.

21 d’abril

Avui és la primera experiència de videoconferència en Creadors i és molt important perquè es defineixen i concreten alguns aspectes de la mostra. Se’ns fa una mica estrany el format, però aprofitem molt la sessió.

La Carla ens mostra l’espai on farem la mostra dins La Central del Circ per tal d’ubicar les nostres improvisacions, serà el nostre escenari!

Afegim magnesi a les nostres mans per ajudar-nos amb la nostra barra/trapezi