Preparem la nostra primera exposició

La Magda ens proposa mostrar a un grup de companys i companyes tota la feina que hem estat treballant des del inici de curs.

Porta classificat tot el material que hem generat en les sessions anteriors de Creadors i, sense perdre temps, ens dividim en 6 grups, escollim 6 espais i el tema que més ens motiva per preparar la seva exposició i comencem a treballar.

La Magda ens mostra diferents formes d’exposar i totes tenen en comú que són molt diferents a les exposicions convencionals. Algunes ens criden més l’atenció que d’altres.

Què exposarem?

Què és l’art?, autoretrats, cartells manifestació, preguntes sense resposta i autoretrats projectables. Encara que sembli mentida cada grup escull un tema diferent, comencem bé!

L’exposició serà el dia 12 de desembre i el públic un grup de 1r d’ESO. Ens sentim més còmodes amb alumnes més petits que nosaltres. Sorgeixen algunes pors: trencaran el material exposat? Se’n riuran? S’ho prendran seriosament? La Magda ens tranquil·litza dient que el grup classe es dividirà en 6 grups i que anirà acompanyats d’un professor. Tindrem 5′ aproximadament per a fer la nostra presentació a cada grup.

Acordem que els espais seran: el gimnàs, els dos vestidors, la porta d’accés a secretaria, l’aula 0.1 i un quartet de material esportiu. Són espais propers entre ells per tal de donar unitat a l’exposició.

Quadre dels temes a exposar
Preparació dels autoretrats.
Planificació de l’espai.
Muntatge dels elements a exposar.
Prenent mesures per ubicar les “preguntes sense resposta”.
Preparant l’exposició “Què és l’Art”
Preparant l’exposició dels cartells reivindicatius.
Espai de joc de transparències i autorretrats projectats.
Preparant l’exposició del rap.

A excepció d’algun grup que s’organitza molt bé i ho té molt clar, la resta estem bastant desconcentrats i dispersos i agraïm els suggeriments i consells que ens dona la Magda contínuament.

Una resposta a «Preparem la nostra primera exposició»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *