18.12 ADA LLOPIS I GEORGINA HIDALGO: LIKES

El passat dia 18 de desembre els alumnes de residència vam ser a la poderosa juntament amb un grup de l´institut Moises Broggi a veure lóbra “Likes” feta per l´artista Nuria Guiu i a fer diverses activitats. Primer , la Mónica Muntaner, que codirigeix la Poderosa ens va ensenyar les diferents habitacions de la Poderosa i en acabar vam anar a desdejunar. La Poderosa és l´espai per la dansa i els seus contaminants on treballa la Bea juntament amb la Mónica.

Sucs , entrepans i coraissants bonissims que ens van preparar

Després vam seure a la sala i vam veure la peça Likes de la Núria Guiu. La Núria comença amb una explicació sobre els seus estudis d´antropología i de com Likes va començar arrel del seu treball a la carrera sobre els objectes de prestigi .La peça Likes va de la relació que hi ha entre els likes que fem a internet i el cos, l´exposició del cos. La Núria ha extret part de la coreografía de balls d´internet, coreografies d´artistes com Ed Sheeran ó Justin Biber. A mida que nosaltres aplaudiem ella s´anava treient roba.

En acabar la peça, l’artista ens va demanar que li féssim les nostres preguntes, així que vam fer grups per a comentar l’obra i pensar bé les preguntes

Vam estar parlant, també els alumnes del Broggi, i van sortir alguns comentaris de com que el públic amb els seus likes era el que forçava que s´anès treient la roba, vam debatir si la sensació era d´alliberament ó bé al contrari de sentir-se empresonat, com va comentar l´Edurne: “Primer mostraves una part de tu, però cada cop quedes més exposada i atrapada.”, a nosaltres ens va donar la sensació que cada cop estava més forçada a ensenyar-se, també ens va donar la sensació que la cortina de fum podría simbolitzar un espai or trobar-se ella mateixa. ens va sorpendre quan ens va dir que la peça havía començat quan ella va cmençar a parlar i no a ballar. Parlar sobre l´escenari , en l´escena ja és una exposició, la Núria ha mesurat i preparat molt bé les paraules que ens volia dir.

Després d’això, els alumnes del Broggi van marxar i nosaltres vam fer una sessió d´En Residència:
La sessió a la Poderosa va ser una experiència única ja que vam poder obrir-nos més als nostres companys i mostrar amb més llibertat diferents gustos. Vam ballar un tipus de ball que no és comú ballar-lo en espais com els instituts. En estar en la Poderosa, la nostra faceta artística va sortir a relluir, cosa que en l’institut no és tan fàcil. Vam ballar, cantar, vam fer *asmr i ens ho vam passar genial. Estem molt agraïts per aquesta experiència.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *