Experiència amb Pau Faus

Avui dimarts 10 de març hem gaudit de la presència de Pau Faus, arquitecte, artista visual i per a nosaltres multidisciplinar amb una mirada polièdrica de l’experiència artística i creativa. Amb ell hem anat a caminar durant una hora i mitja per la nostra plaça de les glòries d’una forma ben diferent, a les palpentes, per així anar explorant sons, percepcions, olors, tactes. Tota una experiència sensorial molt interessant i ben emocionant. Ens ajudarà sens dubte en aquest camí que anem traçant per llegir la plaça de formes diferents i acabar aportant una narració diferent d’allò que veiem. Com en les obres del Pau, una experiència in situ, interaccionant amb el nostre propi medi que no ens ha deixat gens indiferents! Gràcies Pau! amb els ulls clucs hem vist moltes més coses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *