I amb nosaltres…l’ORIOL!!!

Aquest curs en acompanya l’Oriol Morales, amb qui conviurem durant el nostre curs escolar, però qui és l’Oriol Morales?

Dons…

Oriol Morales i Pujolar (Figueres 1990) és un autor i director teatral català.[1]

La seva formació teatral es realitza al Col·legi de Teatre de Barcelona on cursa interpretació de text i a l’Institut del Teatre i a l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett on cursà direcció escènica i dramatúrgia. 

És fundador de Teatre Sense Sostre l’any 2012, una companyia en què ha dirigit espectacles de creació pròpia conjuntament amb l’Aleix Plana. com Si matessim les mares.] i Del que mengen les bèsties.

https://www.timeout.cat/barcelona/ca/teatre/si-matessim-les-mares

Ha estrenat espectacles d’autoria pròpia al Teatre Lliure, la Sala Beckett, el Festival Grec, el Festival TNT o a La Pedrera, entre d’altres.Ha estat ajudant de direcció d’Helena Tornero (Kalimat, Teatre Nacional de Catalunya, 2016 i El Futur, Teatre Nacional de Catalunya, 2019) i Julio Wallovits (Argentinamiento, Sala Beckett, 2017) i assistent de direcció de Joan Ollé. (En la solitud dels camps de cotó, Teatre Nacional de Catalunya, 2017).

És membre del Consell de Redacció de la revista Pausa. 

https://www.revistapausa.cat/autor/oriol-morales/

L’any 2018, l’obra de Morales titulada Bruels guanya el Premi Adrià Gual i s’estrena al Festival Grec amb la companyia La Llarga.

Benvingut al Barri Besòs Oriol!!!!

Jordi Sánchez.

Professor.

Institut Barri Besòs.