Visita a l’estudi de Guilhem Senges

Avui dimarts 3 de desembre hem treballat primer amb la Clara dins l’aula. Hem visionat les postproduccions de les nostres il·lustracions i textos realitzats al Museu del Disseny. Hem reflexionat sobre la constant recerca, aquest cop mitjançant el dibuix i els títols i subtítols, del nostre propi relat. Què volem explicar? volem criticar? volem descriure? denunciar? quina és la nostra història dins el paisatge urbà? Hem treballat la correlació dels textos amb els dibuixos. Aquí podem veure algunes de les produccions.

A la segona part de la sessió d’avui hem anat a visitar l’amic Guilhem Senges. Guilhem és un escultor i fotògraf francès. El seu treball explora les connexions entre ambdós mitjans en un diàleg artístic experimental. Les instal·lacions interactives i sonores juguen amb la màgia dels processos fotogràfics, utilitzant càmeres estenopeiques de petit i gran format, així com enormes càmeres fosques que permeten a l’espectador endinsar-se en aquest fascinant univers.

Amb el Guilhem hem pogut parlar de l’art, de l’ús de l’espai urbà, dels diferents projectes en els quals ha treballat així com de la seva passió per la fotografia artesanal. Hem gaudit de les seves explicacions arran del complex i lent procés que utilitza per l’art fotogràfic on la dimensió temporal pren un caire molt rellevant. Així doncs hem tocat algunes de les seves obres i , en canvi en l nostre temps, se’ns ha fet molt curt! Aquí podeu veure alguns del dibuixos que hem fet inspirats en el seu taller.

http://www.espronceda.net/ca/?portfolio=guilhem-senges
https://www.guilhemsenges.com/
https://www.guilhemsenges.com/
https://www.guilhemsenges.com/
https://www.guilhemsenges.com/
https://www.guilhemsenges.com/
https://www.guilhemsenges.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *