Una contaminació espectacular!

Una jornada de Contaminació amb molta il·lusió, alguns nervis, però molt ben gestionada pel propi alumnat.

“Vam començar el dia amb molta energia, posant tots els materials a l’espai Àgora del nostre centre, per poder mostrar la feina feta a l’alumnat de 5è i 6è de primària” que com bé diu també l’Èlia; “… les nenes i les nens van parar molta atenció a les nostres explicacions” i ens va ajudar molt a poder ensenyar tot el que havíem treballat fins al moment.

El primer va ser fer una sessió en la que vam programar tot el que volíem mostrar. Fer una pluja d’idees, concretar l’espai, organitzar les tasques… tot pensat per poder preparar-ho el millor possible.

Organització de la jornada

El mateix dia de la Contaminació, va ser molt emocionant, la Yue ens ho explica així; “En el moment de la contaminació jo era la guia i la Tyra m’acompanyava. Durant la primera ronda jo estava molt nerviosa en pensar que alguna cosa podria anar malament, però no! En acabar vaig pensar que havia sortit excel·lent.  Primer vam acompanyar els de cinquè de primària en l’espai de les ulleres virtuals i ens vam repartir les tasques; la Tyra acompanyant les persones per veure si estaven bé  en l’espai de les ulleres virtuals i jo acompanyant als altres 4 nens a parlar sobre els escrits i les activitats que havíem fet al llarg del trimestre. Em vaig quedar sense saber què dir i la Marisa em va ajuda a explicar.

Quan vam acabar de fer això, ven ràpidament vam anar cap a la sala de les histories i els nens i les nenes s’ho va passar molt bé i van riure molt perquè les històries eren súper divertides i en vam poder llegir unes quantes.

Després, a la sala de l’àudio visual, els va agradar molt pel vídeo en el que sortia un petit mono i l’ànec nadant amb una música i uns sons de fons molt relacionat amb les imatges del vídeo. Al final vaig perdre el veu per parlar molt.”

Provant les ulleres virtuals
Llegint els relats que havíem escrit
La zona de l’àudio visual va ser un èxit
I la maqueta del nostre futur producte final!!!

No només va venir l’alumnat de 5è i 6è de primària, també el professorat de secundària, primària i infantil va poder visitar l’espai i, com no podria ser d’una altra manera, vam convidar a la resta de companys i companyes de 3r d’ESO!

Una resposta a «Una contaminació espectacular!»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *