Sessió de Contaminació

Aquesta sessió és una explicació de l’optativa feta pels alumnes cap al professorat.

Normalment en aquesta sessió tant els professors de l’optativa com els artistes es presenten a ells mateixos i a les seves fundacions (Globus vermell, Fundació Miró) però aquesta vegada els companys d’aquest curs vam voler fer tot totalment sols així presentant nosaltres als docents i artistes que participen en l’optativa.

Vam començar molt nerviosos perquè teníem que fer una exposició als nostres professos i a l’equip directiu cosa que a qualsevol persona li posaria nerviosa, ja que ells ens coneixen molt bé i saben de què som capaços.

Bé, tenint en compte tot això la sessió va anar perfectament, ja que tots vam passar el millor de nosaltres mateixos i tots vam participar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *