COMENCEM LA CREACIÓ!

En aquesta obra tractarem el tema dels nostres països d’origen i les seves tradicions i altres aspectes de la cultura com són: menjars, balls, celebracions, músiques, …

Ara, el que hem començat nosaltres, és a muntar una obra on expliquem moltes coses del nostre país d’origen. Hi ha companys d’Hondures, de Paraguai, del Marroc, amb arrels franceses i africanes, de Perú, i de molts més llocs!!

En aquest projecte estic aprenent coses noves d’altres països que no sabia i m’estan semblant molt interessants. M’ agrada molt l’activitat que estem fent i crec que és un bon tema per ensenyar el que ens és proper.

Ja tinc ganes d’ajudar amb el maquillatge. Serà la primera vegada que maquillaré a moltes persones, no sé a vosaltres, però a mi em fa molta il·lusió!!!

Keren Carranza

SORTIDA AL TEATRE LLIURE

Hola 🙂

El 14 de desembre vam anar de visita al Teatre Lliure i va ser molt divertit.

Vam venir a l’escola a les 8 del matí i vam fer la primera classe que era socials.Després, a segona hora ens vam reunir a una classe per comprovar si tothom tenia el tiquet de metro i la mascareta. La veritat és que no vam ser molts, ja que molta gent es va deixar la mascareta. Quan tothom estava llest, vam anar al carrer fins al metro i havíem de fer moltes parades de metro. Això no va ser el pitjor perquè, ja no quedaven seients lliures i vam haver de seure a terra i ens moríem de calor.

Quan vam arribar, després de 45 minuts de sofriment, vam prendre l’esmorzar mentre caminàvem i, al cap d’una estona, que se’ns va fer molt llarga, vam arribar.

Allà, ens vam trobar a la Marina i l’Alícia i ens van explicar l’origen del Teatre Lliure, va ser super interessant. Una estona després, vam entrar i vam visitar el Teatre.

És enorme i molt bonic!!! Sempre recordarem els camerinos, va ser el que més ens va agradar 🙂

Djama i Jasmine