Visita al MACBA, museu d’art contemporani

El dia 19 d’abril vam anar a visitar el MACBA, les lletres volen dir: Museu d’Art Contemporani de Barcelona.

A l’entrada vam mentre esmorzàvem miràvem els skaters que hi havia a l’entrada i va haver-hi una noia que l’aplaudíem sempre que feia alguna cosa xula i al final ens va dir si volíem provar amb el monopatí, i un altre noi també ens va deixar pujar, i vam provar-ho totes i tots!

Després vam entrar al museu i vam investigar moltes obres, algunes molt relacionades amb el que hem fet amb Estampa, amb capes, i el pas del temsp, allò visibles i allò invisible. Ens van agradar molt les més interactives, que podiem escoltar, o sobre les que podeim caminar.

Aquí us deixem les fotos, dels reculls que hem fet a les nostres llibretes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *