Passos previs al muntatge

Des de Domènec EN RESiDÈNCiA a l’Institut La Bastida

Avui el Domènec ens ha explicat l’estructura que té pensada per nosaltres i com serà. Hem decidit crear un moble amb la forma de la Bastida, ja que és el que ens uneix a tots. Primer el Domènec ens va dir quines serien les mides del moble per tal que nosaltres ho visualitzèssim i ens ho poguéssim imaginar, i amb l’ajuda de les taules i les cadires de l’aula vam fer una petita representació de com seria.

Els dies següents vam acabar de decidir si l’estructura tindria prestatgeries, com la mouríem, quins materials i eines necessitaríem, etc. El Domènec va portar llibres amb fotografies de projectes semblants on ell havia participat, perquè ens poguéssim inspirar en ells a l’hora de decidir com seria l’estructura final.

Les fustes van arribar un dilluns 22, però poder començar la construcció, primer havíem de classificar-les per saber a quin mòdul pertany cadascuna, per a organitzar-nos millor, i això vam fer. El moble està dividit en tres mòduls, als quals vam assignar tres colors: vermell (la part dels seients), groc (la part on seiem), i blau (que és la part central de l’estructura).