Llum i color

Abril, Martina, Noa, Jana i Juliette

Aquesta setmana hem investigat la llum i el color. Vam parlar sobre els colors primaris i secundaris que passava si els varejàvem, vam arribar a la conclusió que si barrejàvem tots els colors primaris de la llum ens donava blanc i si barrejàvem tots els colors primaris dels pigments ens donava negre.

També vam parlar sobre les diferents fonts de llum vam veure que tot el que produïa llum era una font de llum, des de les llums LED a una TV també hi havia altres fonts de llum com el foc el sol una bombeta la lava i moltes coses més.

Llibreta de llum i color

Aquesta setmana també hem après que hi ha diferents tipus d’ones: Alguns tipus d’ones són la Ultraviolada, Infrarojos, Ràdio, Microones, Rajos X, wifi.

Al dia següent van vindre el col·lectiu d’estampa van portar tres projectors on posàvem uns filtres de colors i els veiem a la paret. Podíem anar posant els filtres de colors que volguéssim per veure’ns les ombres que eren barreges dels colors a la paret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *