Tercera Sessió

A la tercera sessió vam fer quatre grups de tres persones. Ens van donar un sobre amb paperets on posava diferents sons (cop de porta, gotes d’aigua, el crit d’un animal,…) que havíem de trobar per l’institut i/o a l’amfiteatre que és un espai a l’aire lliure que està davant de l’institut. Quan trobàvem els sons els havíem de gravar amb el mòbil.

Ens van donar trenta minuts per a trobar els sons i tornar a trobar-nos a l’amfiteatre que era el punt de trobada, i un cop ja els teníem, tornàvem. Quan vam arribar a l’amfiteatre s’havia afegit una companya nova al grup de En Residència: l’Iqra.

En el punt de trobada, és a dir, a l’amfiteatre vam fer una altra activitat en què havíem d’estar cinc minuts en silenci i havíem d’apuntar en un full en blanc què escoltàvem (les fulles del arbres, algun ocell, un avió,…)

Més tard, quan vam arribar al mòdul que és el lloc on habitualment fem les classes, ens vam posar en grups i vam connectar els mòbils a uns altaveus per a reproduir els sons i sorolls que havíem gravat. Vam fer-ho així per a posar en comú els sons amb tot el grup de En Residència.

La nostra opinió d’aquesta sessió és que ens ha agradat perquè ha sigut més dinàmica que les altres, ja que en les sessions anteriors ens quedàvem dins del mòdul. A més a més, hem sentit més llibertat quan hem realitzat les activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *