Baraka

En aquesta sessió se’ns va començar a explicar què faríem. Se’ns va dir que en aquella sessió veuríem un documental (pel·lícula).

El documental es deia Baraka que va ser dirigida per Ron Fricke i va ser estrenada el 24 de setembre de 1993. El documental el va gravar un home fa temps mentre donava la volta al món. El Luís ens va comentar que al documental no hi hauria text,  el so seria l’ambient del documental. El documental era sobre les coses bones i les coses dolentes que havia fet la humanitat, mostrava imatges de diferents cultures, i recorria tots els continents i dels continents anava a diferents països, sortien diferents cultures i el que feien en algunes d’aquelles cultures. També sortien diferents paisatges del món, el director havia de demanar permís a la gent per si els podia gravar, ja que sortiran a un documental i potser hi hauria gent que no voldria sortir i si els gravava sense consentiment es podia ficar en un embolic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *