Preparant la Contaminació

1a Sessió. Dimecres.

A la sessió del 22 de febrer, el Lluís ens va explicar com seria la contaminació, l’ordre en què hauríem d’explicar, un resum d’allò que hem fet durant aquest temps  i més coses.

Ens van donar una escaleta amb l’ordre de sortida per fer les presentacions de les parts de la contaminació.

A mi em va tocar explicar els textos efímers que havíem fet i havia de dirigir la meva partitura.

Vam començar a practicar amb els instruments i els no-instruments amb els quals faríem l’experimentació sonora. ( Experimentar amb el so de diferents coses).

Alguns dels instruments i no instruments que vam utilitzar van ser: la kalimba, la bossa de café ecològic, el tub de trons, el tub de PVC, el pot amb cigrons, el bol tibetà, etc. Vam assajar l’ordre d’entrada a la Sala Multiusos (on tindria lloc la contaminació) i la pujada a l’escenari.

Vam estar estona practicant-t’ho.

Després vam practicar l’ordre de sortida per  a explicar les nostres parts (no teníem la presentación escrita,  així que només sortíem, però no explicàvem què fèiem).

Per acabar la sessió vam assajar les partitures.

2a Sessió. Dilluns.

Aquest dia vam anar puntuals a la Sala Multiusos per a poder practicar la contaminació.

Com era dilluns no hi havia el Luís, així que només hi havia el Quim. Vam arribar a la Sala Multiusos i vam agafar el nostre no-instrument o instrument corresponents per a posar-nos a practicar. No vam tardar molt en acabar de fer aquesta part, ja que ja coneixíem l’ordre de les presentacions.

Després ens vam posar a practicar l’ordre de sortida i més o menys què diríem en cada part.

Vam assajar davant dels nostres companys pensant que era el públic per no equivocar-nos i perdre la vergonya. A més a més, vam assajar les partitures de les nostres companyes per saber a quin volum i a quina velocitat les volien. També vam practicar el vídeo del fum que consistia en posar so amb instruments a un vídeo sense àudio . Van sortir molt bé els assajos i les nostres creacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *