Un cor fet per nosaltres

La Victoria Szpunberg i el David Arnaiz ens van dividir en grups, i ens va donar unes indicacions sobre quins personatges havíem de representar. A través d’aquesta informació havíem de crear un cor fet per nosaltres. Primer havíem de pensar què posar en el cor i sobre què anava, després començàvem a redactar el cor. Quan ja acabàvem de redactar el cor, el grup s’havia de posar d’acord  sobre què feia cadascú. i per últim havíem de posar en pràctica el cor per després representa-lo als companys de classe.

Jo crec que l’objectiu és treure’ns la vergonya de sobre i practicar per fer l’obra. Gràcies a aquestes activitats he après moltes coses com: saber escriure un cor, situar-me a l’escenari, perdre la vergonya a l’hora d’actuar .

El més rellevant de l’activitat crec que és el final perquè et dones compte que el teatre té un procediment i totes les activitats que fem servir serveixen per preparar-te a fer l’obra final.

Rubén Pantani

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *