Estrena de “No tenim tema” a la Sala Beckett

El dijous 18 de maig vam estrenar No tenim tema, la creació col·lectiva que vol ser una mostra de tot el que hem treballat aquest any a la residència de Victoria Szpunberg. L’estrena va tenir lloc a la Sala de dalt de la Sala Beckett i vam fer dos passis: un a les 12:00h per als nostres companys i companyes de 1r i 2n d’ESO, i un a les 18:00h per a famílies i professorat.
Aquí teniu l’enllaç amb l’anunci de l’estrena que va publicar la Sala Beckett a la seva pàgina web: https://www.salabeckett.cat/activitat-resta/no-tenim-tema/.
Va ser un dia molt especial per a nosaltres ja que hem estat preparant aquesta obra durant tot el curs, des de les primeres activitat al voltant dels cors que vam començar al primer trimestre, fins la creació de l’obra recollint idees que havien anat sortint als cors anteriors; creació que també va ser volgudament coral i en la qual hem participar tots els integrants del projecte: alumnes, professor i artista resident.

Ens fa molta il·lusió poder compartir amb vosaltres aquestes imatges de l’assaig general i de l’estrena a la Sala Beckett.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *