Treballant amb el Reaper

En aquesta sessió el Lluís no va poder venir, però el Quim ens va explicar tot el que havíem de fer.  Ens va explicar que havíem d’entrar en un programa de creacions sonores que es deia Reaper. 

Havíem de treballar (editar)  amb els sons que havíem gravat feia un temps amb els nostres grups,  els havíem de pujar al Reaper i crear una banda sonora pel final d’un relat que havíem escrit alguns, o escriuríem. Amb el Reaper podíem fer el que ens vingués de gust.  Com era la primera vegada que utilitzaven aquest programa, no sabíem com fer algunes coses. Llavors vam haver de buscar tutorials a YouTube i mirar-los per tal de fer la nostra banda sonora: la banda sonora havia de ser d’un minut més o menys.

Jo el que vaig posar a la meva banda va ser el riure de la Nerea, l’Arnau cantant i el soroll d’un cotxe.

Aquests sons van ser els que més vaig utilitzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *