Punt de partida…

Des de Xesca Salvà EN RESiDÈNCiA

La primera activitat que ens va proposar Xesca va ser dibuixar-nos a nosaltres mateixos sense veure el dibuix. Havíem de posar-nos una fulla al davant i dibuixar la nostra cara, ella ens donava una ordre cada vegada d’una part de la nostra cara. Després al acabar vam comparar els dibuixosi vam riure mirant-los. – Subhan i Elian

Bon dia! Em dic Saily, tinc 13 anys, sóc alumna de 3r d’ESO T, vinc d’Honduras i vaig escollir EnResidència perquè m’agraden les manualitats.
Hola sóc Diana, tinc 14 anys, sóc de Georgia /Tbilisi. Havia escollit aquest optativa perquè m’agrada la creativitat. 
Elian, tinc 14 i he nascut a República Dominicana.
Hola, sóc Oleksandr, sóc d’Ucraïna. Tinc 14 anys però sóc molt alt. Parlo només un poc d’espanyol, però estic aprenent. També sóc intel·ligent. Tinc moltes aficions a la meua vida, per exemple, m’agrada aprendre idiomes.
Sóc d’Ucraïna, de Kiev. M’agrada la Residència, perquè és molt interessant aquí pots relaxar-te i dedicar-te a la creativitat. – Anastasiia
Hola! Sóc Lindsay, sóc de 3r de l’ESO. Tinc 14 anys i el meu país natal és Honduras. Vaig escollir En Residència com optativa perquè m’agrada l’art, sobretot dibuixar. El meu estil de dibuix és de tipus manga.
Buen día! Em dic Saily, tinc 13 anys sóc alumna de 3r ESO T vinc d’Honduras i vaig escollir En Residència perquè m’agraden les manualitats.

Hola, com estàs? Jo sóc la Maryam, vinc del Marroc. M’encanta dibuixar perquè és una afició que expressa el que passa dins d’una persona, tristesa, alegria, felicitat, misèria.